top of page

WORKSHOPS

CONSLA Connection - ALL level (55p)

 

Páros táncokhoz elengedhetetlen vezetés-követés készségét, minőségét fejlesztő óra.

Játékos, vezetett improvizációs gyakorlatokon keresztül tanulunk meg odafigyelni a partnerünkre és saját magunka egyaránt, hogy a közös táncban két egyéniség találkozása mellett a klasszikus férfi-nő szerepek is megvalósuljanak.

Salsa, zouk, kizomba, bachata, west coast swing, versenytánc, stb. táncosoknak ajánlott kiegészítő óra, illetve mindenkinek, aki szeretne fejlődni a saját életében az ‘én és a mi’ közötti összhang létrehozásában kapcsolataiban. 

Az órához nem szükséges semmilyen előképzettség.

Ajánlott viselet: tréning ruha, zokni (Cipő, mezítláb nem jó)

 

Csüt.18.30 Tárogató u. 2-4. (BAB próbaterme)

 

 

Power Pilates (55p)

 

 

A Joseph H. Pilates által kifejlesztett módszer speciális alapelveket használ. Ezeket elsajátítva harmonikus izomzat kialakítására nyílik lehetőségünk. Nem növel nagy izomtömeget, ám jelenlegi izomzatunkat tónusosabbá tehetjük, egyszerre erősíthetjük, és nyújthatjuk. Ezáltal nő az izomerő, izomzatunk rugalmasabbá válik. Rendszeres edzéssel elérhetjük, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, hajlékonyabbá váljunk. Koncentrációnkat erősíti, testtudatunkat fejleszti.

 

Kihívással teli teljes testet átmozgató edzés, amitől biztosan megizzadsz. Ez a jól felépített óra elmélyíti az alapokat és minden porcikádat átmozgatja olyan gyakorlatokkal, amelyek egyaránt erősítik a törzs stabilizáló izmokat, nyújtanak és kondicionálnak. Power Pilates változatos gyakorlatai összpontosítják a figyelmedet, és garantáltan kihívások elé állítanak minden egyes nap. A hatásosabb eredmény elérése érdekében ellenállást növelő kis eszközöket is használunk.

 

Sze.17.00 Body Factory, Virányos út 15/a

 

 

Dance Barre Flow (55p) 

 

 

Vidám, energikus, teljes testet megdolgoztató edzés tánc alapokon, mely átmozgatja, erősíti, tonizálja a testet. Formálja a kart, lábat, hasat és a farizmokat a hagyományos erősítő tréninget alapul véve. Balett rúdgyakorlatok kondicionáló hatása mellet megtanít könnyeden és elegánsan mozogni.

 

Sze. 18.00 Body Factory, Virányos út 15/a

 

 

Ladies Style - ALL level (55p)

 

Porto ricoi - vonalas - salsa esztétikus női mozgást fejlesztő óra. Hangsúlyt fektetek a természetes, nőies salsa testmozgás megalapozására, továbbá a testizolációkkal való játékos kommunikációra, díszítésekre tánc közben. Koreográfiákon keresztül sajátítjuk el a kifinomult női kar mozdulatokat, forgás technikát, salsa gazdag ritmusvilágra passzoló lépéskombinációkat. Vidám, szexi, kardio jellegű női táncóra, ahol még a páros táncban elengedhetetlen női minőség, a partner követésére való készségünket is fejlesztjük.

 

Sze. 19.00 Body Factory, Virányos út 15/a

 

 

 

CONSLA partnering Impro - Középhaladó (75p)

 

A CONSLA egy új, zenei és mozgás-inspiráción alapuló partnering, mely a kontakt improvizáció, a kortárs tánc és a salsa ötvözéséből jött létre. Alapvetően nem lépéskombinációkon és figurákon alapszik, hanem új készségek elsajátításán: használd a partnered súlyát, vezesd a figurákat a teljes testeddel és vedd használatba a salsa eddig ismeretlen irányait, a földet, a levegőt.

 

Egyéni mozgást fejlesztő improvizációk gyakorlása segít újra és újra felfedezni saját magunkat, játékosságra, állandó keresésre ösztönöz, ezáltal bátrabban fejezzük ki önmagunkat bármilyen műfajban. Megtanulunk együtt élni a zenével.

Kontakt improvizáció, emelések, páros táncokra jellemző vezetés-követést fejlesztő gyakorlatokon keresztül jutunk el egy szabadon áramló partnering improvizációhoz, a CONSLAhoz. Ezeket a készségeket koreográfiákban, social dancben jól használható, és önmagában a Consla Jameken. Fun, Flow, Freedom 

Ajánlott öltözet: Kényelmes tréning ruha, hosszú ujjú póló, forgó talp, esetleg térdvédő

Salsa, kontakt-, vagy kortárs tánc tapasztalat előny, továbbá CONSLAban némi jártasság.

 

Kedd 19.30 Tárogató u.2-4. (BAB próbaterme)

 

 

CONSLA tréning - Középhaladó (75p)

 

A tréning alapja központból való mozdulás, a formák megtartása illetve elengedéséből származó lendületi energia használata. Kortárs tánc, föld technika, akrobatika, salsa alap lépéskombinációk, testizolációk, forgástechnika, ugrások ötvözetéből létrehozott tánctechnikai és fizikai erőnlétet fejlesztő tréning.

 

Ajánlott öltözet: Kényelmes tréning ruha, hosszú ujjú póló, forgó talp, esetleg térdvédő

Középhaladó salsa, mordern, jazz vagy kortárs tánc tapasztalattal lehet csatlakozni.

 

Csüt. 19.30 Tárogató u.2-4. (BAB próbaterme)

 

 

Profi nyitott tréning: (90p)

Tartja: Ujszászi Dorottya / vendég tanár

 

Dot.Consla Company nyitott tréningje szabadúszó profi táncosoknak.

Kortárs tánc, föld technika, akrobatika, salsa és jazz ötvözetéből létrehozott tánctechnikai és fizikai erőnlétet fejlesztő tréning profi táncosoknak.

 

Bejelentkezés szükséges! Ujszászi Dorottya Facebook privát üzenetben.

 

Sept.5-től H, K, 12-13.30 (később naponta) Tárogató u.2-4. (BAB próbaterme)

 

 

Salsa, Zouk, kizomba nyitott haladó practice (90p)

 

Haladó táncosoknak közös gyakorlási lehetőség, műhely munka. Lehetőség használni a teremet, zene, párcserék illetve egymásnak közös kombinációk tanítása megbeszélt igények szerint. 

Közös gyakorlás célja, hogy inspiráljuk, tanítsuk, motiváljuk egymást, kérdezzünk, fejlődjünk a social dance-ben.

 

Bejelentkezés szükséges! Ujszászi Dorottya Facebook privát üzenetben.

 

K, Cs, 10.30-12.00 Tárogató u.2-4. (BAB próbaterme)

Terembér: 1000 Ft

 

 

Helyszínek: 

 

BAB, Balett Akadémia Budapest

Tárogató u. 2-4.

 

Body Factory, Virányos út 15/a - Csak szerda délután

 

Árak: 2000 Ft/alkalom (kivéve délelőtti órák!)

 

Dot.Consla Academy bérlet:

 

5 alkalmas bérlet 10 000 Ft, 

10 alk 20 000 Ft, 11.alkalom ajándék workshop óra

Egy hónapos full pass 30 000 Ft 

 

 

Dotty Pilates, Barre és Ladies Style órákra bejelentkezés szükséges a Body Factoryban

 

(70) 325 3322 számon, helyek limitált számban!

 

A CONSLA órákra bejelentkezni NEM kell.

bottom of page