top of page

Lady Style Órák

Érezted már hogy a tánclépések már mennek, egész jól megy a táncolás, a követés, de a kinézeten és stíluson van meg mit javítani? Szeretnéd azt érezni hogy nem csak táncolsz, lépegetsz, hanem elkezdesz díszíteni, egyre szebbé tenni a táncod, és a végén teljesen megéled a nőiesseged egy zenére?

Minden szerdán este hétkor Ujszászi Dorottya tart Lady Style orákat a Body Factory-ben. Dotty 2001-ben ranglistavezető volt Magyarországon versenytáncban, a Győri Ballett Iskolában végzett, évekig volt a Budapest Táncszinház táncosa, 2011-ben bejárta a világot (46 országot) Leon Rose-al, hogy salsát tanítson mesterfokon, majd 2014-ben Pasty-val tanított világszerte Zouk-ot (itt elolvashatod a teljes történetét).

A Lady Style órákon sok különböző táncstilúsból lehet fejlődni, vannak salsa elemek, zouk elemek, kortárs és versenytánc elemek. De ami a közös bennük az a természetesség és a nőiesség.

 

 

Dotty több mint 15 éve tanít táncot, amatőr és profi táncosokat is, és a összetett tudásával kevés embertől lehet olyan hatékonyan tanulni táncot mint tőle.

 

 

Az alábbi pár videón láthatod Dottynak a lady style valamint egyéb munkáit is.

A Lady Style órák minden szerdán 7kor kezdődnek a Body Factoryben (Virányos köz 15/b).

Valamint 2016 November 12-én ki lehet próbálni ingyen, a Body Factory Nyilt Napon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy óra 2000 forintba kerül, bár a bérletet vásárlók kapnak kedvezményt.

 

 

Ha érdekelnek az órák, vagy van kérdésed, keress bátran vagy jelentkezz itt:

Üzenet Elküldve

bottom of page